(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola talabalarda fabbing namoyon bo‘lishini o‘rganadi, uning ta’limga, ijodkorlikka va umumiy o‘quv tajribasiga ta’sirini yoritadi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullarni tekshirish va natijalarni talqin qilish orqali biz fabbing talabalarning faolligi va mahoratini rivojlantirishga ta’sir qilish usullari haqida tushuncha berishni maqsad qilganmiz. Muhokama oqibatlarini chuqurroq tushunishni taklif qiladi va fabbingni ta’lim amaliyotiga qo‘shish bo‘yicha takliflar bilan yakunlanadi.