(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада “Ilmiy tadqiqotning nazariy asoslari” fanini o‘qitishda “GOOGLE DRIVE” иловасида Web-texnologiya asosida elektron-axborot ta’lim resurslarini yaratish, EATRning mohiyati, turlari, tarkibiy elementlari va dasturiy-texnik tavsiflari ko‘rib chiqilgan. EATRni yaratish, zarur holatlarda unga o‘zgartirishlar kiritish va qayta ishlash shartlari кўриб чиқилган.