(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bolalarda o‘qish darslarining ta ’limiy tarbiyaviy ahamiyati va ularga kerakli bilim ko‘nikmalarni yetkazib berish yo‘llari haqida ma’lumotlar yoritilgan. O‘qish darslari orqali bolalarning fikrlash usullarini yuksaltirish haqida keng ma’lumotlar berilgan.