(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Odatda, asar yoki maqola nashr etilish va e’lon qilinishdan avval tahrirga ehtiyoj seziladi. Muallif nuqtai nazari va maqsadidan kelib chiqib amalga oshirilgan tahrir asarning muvaffaqiyatli chiqishiga xizmat qiladi. Ushbu maqolada tahrir jarayoni va uning bosqichlari, muharrir individualligi, matn tahririning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Mavzu bo‘yicha tadqiqotchilar va olimlarning fikrlariga munosabat berilgan