(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotida hikoya va qissa janrlarida ixcham shaklda N.Aminov hikoya va qissalari misolida hajviy tipning muhim qirralarini hajviy tip xarakterini yumoristik tasvirlash mahorati aks etganligi haqida so‘z boradi