(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada milliy iqtisodiyotning rivojlanish tendensiyasi va unga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan. Milliy iqtisodiyotning xalqaro standartlar darajasida taraqqiyoti va jahon hamjamiyatidan munosib o‘rin egallab, xalqaro iqtisodiy aloqalarni rivojlantirish asoslarini tadqiq qilingan