(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Gullar madaniy timsol sifatida qadr-qimmat qilingan, ular go‘zallik, sevgi va tabiatning ajaibatlarini ifodalaydi. Dunyoning har bir qismida topiladigan gullar, insonlarga umid va tinchlikni anglatadi. Gullar madaniy timsol sifatida, odamlarga umid va baxtli kasblarni ifodalaydi. Ushbu maqolada Gulning ingliz va o‘zbek tillarida madaniy timsol sifatida talqini haqida ma’lumotlar berilgan