(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda milliy qadriyatlarini singdirish asosida ta’lim -tarbiya jarayonini tashkil etishning nazariy asoslari