(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatishda foydalanish mumkin bo‘lgan va natijasi yuqori bo‘ladigan zamonaviy usullar va ularni maktabgacha yoshdagi bolalarda qo‘llash haqida atroflicha fikr yuritilgan