(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ingliz tilini oʻrganishning jamiyatdagi oʻrni juda katta. Bu, insonlarning global muloqotda qatnashishlari, xalqaro savdo va diplomatiya uchrashuvlari, xalqaro ma’muriyat tashkil etish va boshqa ko‘plab sohalarda ishlashlari uchun zarur bo‘lgan til. Ingliz tili bilan muloqot qilish imkoniyati, ish topish va rivojlanish uchun keng imkoniyatlar yaratadi. Ushbu maqolada ingliz tilini jamiyatdagi o‘rni va uning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan