(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitishning maqsad va vazifalari, tabiiy fanlar dasturi mazmunida berilgan toponimlar va kichik maktab yoshidan boshlab o‘quvchilarga ularni o‘rganishning ahamiyati, tabiiy fanlarni o‘qitish jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga o’lka toponimlarini o’rgatish metodikasi, bunda o‘qituvchi va o‘quvchiga qo‘yilgan talablar haqida so‘z boradi