(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Rivojlangan chet el mamlakatlaridagi axborotni muhokama qilish tizimi hamda kriptografik shifrlarni klassifikatsiyalash haqida bo‘li, maqolada bir nechta rivojlangan mamlakatlar axborot tizimi muhofazasi bayon qilingan