(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada Gilbert fazolaridan biri bo‘lgan Sobolev fazosi haqida asosiy tushunchalar va ma’lumotlar berilib, undagi umumlashgan hosilalar tatbiqlari berilgan