(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada oilada bola shaxsini tarbiyalashda milliy qadriyatlarning ta’siri, milliy tarbiya, uning ahamiyati, yoshlarda qadriyatlarga tayangan oilaviy hayot orqali yuksak insoniy xususiyatlar mohiyati borasida to‘g‘ri tushunchalar hosil bo‘lishi, ijobiy axloqiy sifatlar tarkib topishi, yoshlarda hayotiy lahzalarda o‘zini ijobiy namoyon etish borasida amaliy ko‘nikma hamda malakalarni shakllantirish haqida so‘z boradi