(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada inklyuziv ta’lim haqida batafsil ma’lumot beriladi. Bolalarning barcha toifalariga ta’lim berishning qanchalik muhim ekanligi haqida fikrlar berilgan.