(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Axborot resurslarini boshqarishda dasturiy taʼminotni ishlab chiqish haqida bayon etilgan hamda dasturiy ta’minot haqida tushunchalar keltirilgan.