(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi faoliyatining ustuvor yo‘nalishlari, tamoyillari va shakllari keltirib o‘tilgan. Ta’lim mazmunini belgilash muammosiga doir qarashlar asoslab o‘tilgan