(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Kolumbiya universitetining Gumanitar fanlar boʻyicha Avalon fondi professori va 2009-yildan beri axloq, huquq va siyosiy fikrdan dars berib, islom huquqshunosligi sohasida yetakchi olim hisoblanib kelayotgan Vael Hallaqning hayot yo‘llari, ilmiy hayot yo‘li,tadqiqotchilik davrlari va yozgan asarlari hamda erishgan yutuqlari haqida batafsil ma`lumot berilgan