(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada nutqida nuqsoni bo‘lgan bolalar bilan ishlash jarayonida barcha turdagi nutq nuqsonlari bo‘lgan bolalarni psixologik-pedagogik tuzatishning maqsad va vazifalari keltirib o‘tilgan.