(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada o֥‘zgaruvchan transformatsiya uslubidagi kiyimlarni loyihalash masalasiga qaratilgan bo‘lib, uni ishlab chiqarish texnologiyasi muhokama qilinadi. Xolati o‘zgartirilgan kiyim konstruksiyalari va elementlarini loyihalash xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. Zamonaviy dizaynning maqsadi va vazifalari ekologik va iqtisodiy yo‘nalish bilan bog‘liq holda o‘zgaruvchan kiyimlarni loyihalash. Maqolada kiyimning transformatsiya uslublaridan foydalanish har qanday vaziyatda zamonaviy bo‘lib o‘zgarishiga imkon berishi ko‘rsatilgan