(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada kreativlikning mohiyati, shaxsda kreativlik sifatlarini rivojlantirishga ta’sir etuvchi ijtimoiy omillar, bo`lajak mutaxasislarning ta’lim-tarbiyaviy faoliyatga kreativ yondashuvi, kreativ o’qitishning strategiya va metodlari, kreativ fikrlashga o’rgatish, talabalarning kreativ yondoshuv asosida o`z o`zini rivojlantirishni takomillashtirishning ilmiy-nazariy asoslari, bo`lajak mutaxasislarining kreativligiga oid ma’lumotlar yoritilgan