(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Zubturumdoshlar oila vakilarining ayrim turlarining tarqalishi, xususiyatlari, dorivorlik xususiyatlari haqida maʼlumot berilgan. Dorivorlik xususiyatlari va ulardan tayyorlanadigon dori darmonla , damlamalarni tayyorlash usullari bayon etilgan