(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada bargning ichki va tashqi tuzilishi to‘g‘risida ma’lumot beriladi. Barg o‘simliklarning asosiy qismi bo‘lib, unda fotosintez jarayoni kechadi. Bu jarayon bargning qizib ketmasligini oldini oladi. Barglarni oddiy va murakkab xillari farqlanadi. Shunga ko‘ra ularning novdada joylanish ketma ketligi ham , tomirlanish turlari ham turli xilda bo‘ladi