(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada muloqot jarayonida jumla tarkibida ayrim elementlarning tushirib qoldirilishi yoki almashtirilishi muayyan me’zonga asoslanishi borasida turlicha qarashlar mavjud. Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi ellipsis va substitutsiya xodisasiga izoh berlgan. Tushirib qoldirilgan elementning jumla mazmunidan anglanishiga oid fikrlar taqdim qilingan