(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Aksiyadorlik jamiyatlari tushunchasi va ularning shakllari, aksiyadorlik jamiyatini tuzish usullari va tartibi, aksiyadorlik jamiyatlari faoliyatini olib borish va tugatish tartibi, aksiyadorlik jamiyatlari faoliyatini huquqiy tartibga solinishini takomillashtirish yo‘llari boʻyicha tadqiqot ishlari va chet-el olimlarining fikri va mulohazalari oʻrganib chiqilib amalga oshirilgan ishlar tahlili boʻyicha qoʻshimcha taklif va tavsiyalar keltirilib oʻtilgan