(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Inson tabiiy resurslarini o‘zlashtirishi davomida tabiatga ma’lum darajada yetkaziladigan zarami kamaytirish, muhitni tozaligini saqlash bo‘yicha ayrim xalqlar va mamlakatlar miqyosida olib borilayotgan ishlar chuqur tarixiy ildizga ega