(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ўзбекистон Республикаси Конституцияси қабул қилинганига ўттиз йил тўлди. Истиклолга эришгач, мамлакатимиз тараккиётидаги барча ўзгариш, янгиланиш ва ютуклар замирида мана шу асосий қонунимиз қомусимиз ётади