(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada dunyoda ilg‘or va har tomonlama yetakchi bo‘lgan muzeylarda qo‘llanilayotgan zamonaviy texnologilayalarni o‘rni va natijalari haqida fikr yuritiladi. Unda O‘zbekistonda faoliyat yuritayotgan muzeylarga qo‘llash va mahalliy hamda xorijiy turistlarga yaratiladigan qulayliklar, shuningdek undan kelib chiqadigan samara haqida so‘z boradi