(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Туркистон жадидлари томонидан ўз даврида кўтарилган муаммолар, бугунги кунимиз учун ҳам ўзининг долзарблигини сақлаб келмоқда. “Уларнинг ҳаёти ва жасорати бугунги тинч ва осойишта кунларга осонлик билан эришилмаганини эслатиб, миллий истиқлолимизни, жонажон Ватанимизни кўз қорачиғидай асрашга доимо даъват этиб туради”1