(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada suvda hamda quruqlikda yashovchilarnk tuzilishi, hususiyati haqida maʼlumot berilgan. Suvda hamda quruqlikda yashovchilar sinfining vakillari birinchi marta suvdan quruqlikka chiqqan umurtqali hayvonlardan bo‘lsada, hali ular suv muhiti bilan aloqasini saqlab qolgan.