(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada suvoʻtlari va xarasimon suvoʻtlari haqida maʼlumotlar keltirib oʻtilgan. Bundan tashqari ularning koʻpayishi va qayerda uchrashi haqida soʻz yuritiladi