(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bugungi kunning dolzarb mavzularidan bo‘lgan yuqumli kasalliklarni tarqatuvchi hashoratlardan biri pashsha hisoblanadi. Ayrim hasharotlar turli kasalliklarni keltirib chiqaradi va inson salomatligiga jiddiy ziyon yetkazadi