(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada asalari oilasini xo‘jalik sifati va mahsuldorligi ona asalariga bog‘liq bo‘lishi, ona asalari qanday bo‘lsa, oilada qo‘yilgan tuxumidan rivojlanayotgan yangi avlodning o‘sishi ham shunday bo‘lishi. Shu sababli asalarilar har doim ham asalarilarda yosh va sifatli ona asalari bo‘lishiga intilishlari haqidagi ma’lumotlar yoritilgan