(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Respublikamiz sharoitida aprel oyining ikkinchi yarmida asalarizorda oilalar sonini ko‘paytirish maqsadida yangi asalari shaxobchalarni shakllantirishda kirishish. Asalari shaxobchalarining tashkil etishning yo‘llari va usullari ko‘p bo‘lib, har bir aslarini o‘ziga ma’qul bo‘lganini qo‘llashi hamda Respublikamizda keng tarqalgan va yaxshi natija beradigan yakka tartibda yangi asalari shaxobchalarini shakllantirish haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.