(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu maqolada tirik organizmlarning bir-biriga ko‘rsatadigannmunosabatlari yoritilgan. Biotik munosabatlar turli yashash sharoitlarida va hayot siklining turli bosqichlarida farqlanishi mumkin. Undan tashqari, bir tur individlari ular bilan birgalikda yashayotgan boshqa tur individlari bilan turlicha munosabatda bo‘lishi mumkin