(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada asosan tog‘ayli va suyakli baliqlar sinfi, ularning kelib chiqishi, yashash tarzi, inson hayotidagi muhim ahamiyatlari, tanasining tuzilishi va ichki sistemalari haqida yoritilgan