(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada yog‘ kislotalarining oksidlanishi, biosintezi, yog‘ kislotalar oksidlanishining energetik balansi, yog‘larning biologik ahamiyati haqida ma’lumotlar yoritilgan