(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolamda yuqorida ko‘rsatib o‘tilgan maqsadlarning har birida mutaxassis ofiser va serjantlar tarkibining ishtiroki nihoyatda beqiyos. Texnik ta’minoti tadbirlarini sifatli bajarishda zamonaviy park-garaj uskunalari yordamida texnik xizmat ko‘rsatish va tajribali avtoservis (HKTU) ustalarini yangi dasgohlarni qo‘llashi o‘rni va mohiyati to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirilgan