(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada atrof muhit ifloslanishida chiqindilarning taʼsiri va hozirgi paytda davlatimizdagi holat haqida maʼlumotlar keltirilgan