(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada zamburug‘lar bo‘limi (mycophyta) haqida,kelib chiqishi, zararli va foydali tomonlari, zamburug‘lar bo‘limining sistematik o‘rinlari haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.