(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda turizm xalqaro huquqiga oid hujjatlarning ishlash prinsiplari, amal qilish doirasi hamda boshqa ayrim jihatlar muhokama etiladi