(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Geografiya darslarida interfaol usullardan foydalanish talabalarga kurs mazmunini yanada samarali o‘rganishga yordam beradi. Bu usullar geografik mavzularni o‘quvchilarga yanada qiziqarliroq qilish bilan birga, ularga chuqur tushuncha va tushunish imkonini beradi. Ushbu maqolada dars mashg‘ulotlarini o‘qitishda interfaol usullardan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan