(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Abu Rayhon Beruniyning qisqacha hayoti hamda butun umri davomida izlanishlari va tadqiqotlari davomida yozib qoldirgan ilmiy meroslari shu bilan birga ushbu asarlarning fanlar taraqqiyotida tutgan o‘rni haqida so‘z yuritilad