(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada bugungi kunda mamlakatimiz iqtisodiyotini rivojlantirish imkoniyatlari, liberlashtirishning o‘ziga xos xususiyatlari to‘g‘risida muallif tomonidan fikr mulohazalar keltirilgan. Qolaversa, mamlakatimizda xususiy mulkchilikni shakllanishi va rivojlani bo‘yicha bog‘liq masalalarga alohida e’tibor qaratilgan