(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Har millat o‘z tili va madaniyati bilan kuchli. Mamlakatimiz jahonga yuz tutayotgan bir pallada til bilish - istiqbol sari dadil qadamdir. Har bir xalq, millat o‘z tili va madaniyati bilan kuchlidir. Ushbu maqolada tilimizning naqadar muhim ekanligi, xalqaro hamjamiyatdagi o‘rni hamda til qadri masalalari muhokama etiladi.