(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining shaxsiy rivojlanishida ta’lim va tarbiyaning uzviy bog‘liqligi va izchilligi haqida qarashlar mohiyati yoritib berilgan.Maqolada millatimizning buyuk namoyondalari va dunyo olimlarining tarbiya va ta’lim nuqtai nazaridan ilmiy qarashlari o‘z aksini topgan