(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Ekologik munosabatlar haqida umumiy tushunchalar , ularni munosabati , ekologik munosabatlarni hilari va ular haqida maʼlumotlar haqida maʼlumotlar keltirilgan