(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақоламда мен интернет журналистика енг тезкор ОAВ сифатида матбуот, радио, телевидение имкониятларини ўзида жамлаётганлигини ва енди сиз бирон ахборот билан танишиш учун газета чоп етилишини, ТВ ёки радиода янгиликлар дастури бошланишини кутиб ўтирмайсиз. Енг катта интернет-нашрлари матн, фото, тасвир, овоз, инфографика каби елементлардан фойдаланиб, хабарларни интерактив тарзда йетказмоқдалиги ҳақида маълумот бераман