(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada bugungi kunda radio ish faoliyati uning qirralari va oldingi davrdagi radio bilan hozirgi radio farqi haqida baxs yuritilgan