(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Saida Zunnunova isteʼdodli shoira, jozibali nasriy asarlar muallifi. Adibaning nasriy asarlaridagi oʻziga xos uslub. Uning hikoyalarida jamiyatdagi masalalarning badiiy talqin qilinishi